Sportactiviteit Krajicek Foundation

Summerevents 2020

116 weergaven
Details
Zaterdag 21 november 2020 tussen 18:30 en 19:30
Afgelopen
Van der Hagenstraat
Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 25 juli 2021

Sportservice Ede werkt intensief samen met de Krajicek Foundation. De Krajicek Foundation zet zich in om kinderen veilig buiten te laten spelen en elkaar ontmoeten in hun eigen omgeving. Rolmodellen uit de wijk worden hiervoor ingezet.
Een rolmodel wordt een Scholarshipper genoemd. Dankzij deze deskundige en intensieve begeleiding op de Krajicek Playgrounds krijgen de kinderen de kans zich in een veilige omgeving op een positieve manier te ontwikkelen. De Scholarshippers zijn hierbij een inspiratiebron voor andere kinderen in de buurt.

In Zuid aan de v.d. Hagenstraat zijn een aantal Scholarshippers actief. Scholarschippers Ramzi en Mahdi organiseren elke week een leuke activiteit.

Wanneer: Elke zaterdag van 18:30 - 19:30

Locatie: Krajicek Playground v.d. Hagenstraat. In de winter vindt de activiteit binnen plaats, in een gymzaal vlakbij.


LET OP! CORONA MAATREGELEN

Deze activiteit zal ook aangepast zijn aan de Corona-maatregelen. Omdat verenigingen niet in de zaal kunnen sporten zijn deze verplaatst naar het Krajicek Playground. Vandaar dat jullie vanaf 18 mei wat meer verenigingen (vooral in de avond) gaan zien in de wijk. Ook basisscholen zullen af en toe in de ochtend gebruik maken van de kooi. In de tijden dat de vereniging of school gebruik maakt van de kooi, kan er helaas niet gespeeld worden.

- Kinderen t/m 12 jaar mogen lekker vrij spelen. Voor deze leeftijdsgroep gelden geen afstandsbeperkingen.
- Jongeren t/m 18 jaar mogen ook weer sporten zonder afstandsbeperking.
- Buiten het sportveld houden jongeren en volwassenen wel 1,5 meter afstand van elkaar!
- Ouders mogen in de voetbalkooi komen om bijv. op hun kinderen te letten/toezicht te houden. Ze moeten dan wel 1,5 meter afstand houden.
- Voel je je niet lekker, hoest je, etc. kom dan niet op het sportveld.
- Op de kooi hangen op bordjes met de Corona-maatregelen.
- Er kunnen vrijwilligers aanwezig zijn of medewerkers van Sportservice Ede. Volg de eventuele instructies van deze personen op indien nodig.

Als iedereen zich aan de regels houdt, naast de regels die er al zijn (nogmaals: zie de borden bij het toegangshek van het sportveld), en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt dan kunnen we met z’n allen weer gebruik maken van onze mooie accommodatie.

Over de organisator
Summerevents 2020
Dit jaar op vakantie in eigen buurt? Benieuwd naar wat er deze zomer in jouw wijk in Ede te doen is?Op deze pagina vind je een overzicht ...... Lees meer