Sportbieb SAM Essenburg

Summerevents 2020

113 weergaven
Details
Woensdag 16 september 2020 tussen 14:00 en 16:00
Afgelopen
Essenburg
Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 22 juli 2021

Sportbieb SAM is een opbergruimte voor sportmateriaal waar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar sport- en spelmateriaal kunnen lenen. Bij elke sportbieb is ruimte voor de kinderen om met het sport/spel materiaal te kunnen sporten en spelen. Kinderen kunnen vrij spelen als de sportbieb open is, ook worden er verschillende activiteiten gedaan.

Sportbieb Essenburg zit bij Sportspeeltuin de 3 Esssen bij de Essenburg.

LET OP! CORONA MAATREGELEN

Veiligheid staat hierbij nog steeds boven alles. Daarom worden er, naast de regels die al gelden is de speeltuin, ook de Corona-richtlijnen aangehouden. Bij deze wijzen we dan ook nog extra op de borden met de regels die bij de ingang van de speeltuin en het sportveld hangen. Hieronder de belangrijkste aangepaste regels:

- Kinderen t/m 12 jaar mogen lekker vrij spelen. Voor deze leeftijdsgroep gelden geen afstandsbeperkingen.
- Ouders mogen in de speeltuin komen om bijv. op hun kinderen te letten/toezicht te houden. Ze moeten dan wel 1,5 meter afstand houden.
- Op het sportveld houden jongeren en ouderen 1,5 meter afstand van elkaar!
- Toiletten zijn gesloten!
- Voel je je niet lekker, hoest je, etc. kom dan niet in de speeltuin en op het sportveld.
- In de speeltuin hangen op verschillende plekken bordjes met de Corona-maatregelen.
- Bij de ingang en op meerdere plekken worden handpompjes met desinfectie gehangen.
- Er kunnen vrijwilligers aanwezig zijn of medewerkers van Sportservice Ede. Volg de eventuele instructies van deze personen op indien nodig.

Als iedereen zich aan de regels houdt, naast de regels die er al zijn (nogmaals: zie de borden bij het toegangshek van de speeltuin en sportveld), en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt dan kunnen we met z’n allen weer gebruik maken van onze mooie accommodatie.

Over de organisator
Summerevents 2020
Dit jaar op vakantie in eigen buurt? Benieuwd naar wat er deze zomer in jouw wijk in Ede te doen is?Op deze pagina vind je een overzicht ...... Lees meer