Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Jij kan echt niet voetballen, hè Pieter?

Thomas Stam
23 mei 2018 , 404x gelezen

Jij kan echt niet voetballen, hè Pieter? Wie kent de Calvéreclame nog over Pieter van den Hoogenband? Hij kon niet goed voetballen, maar hij had wel duidelijk talent voor een andere sport.

Als 3e deel in de serie “Gelukkig in je werk (zaamheden)?“ ging het afgelopen zondag over je talenten. Na vorige keren te hebben stilgestaan bij vragen als ‘Wat zijn je waarden?’ en ‘Waar krijg je energie van?’ ging het deze brunchmeeting over je talenten.

Als intro kwam de reclame van Pietertje voorbij en een hilarische sketch met een sollicitatiegesprek. Het hebben van talent is één ding, maar hoe ga je ermee om en ken je je talenten voldoende?

Na de intro hebben de brunchbezoekers elkaar een hart onder de riem gestoken door talenten bij elkaar te benoemen, en gingen we aan de slag met een test.

Aan het einde van de meeting kwamen mooie vacatures voorbij, waarin je je talenten kwijt kan, of waar je anderen om je heen op kan wijzen die je hierin vind passen.  

Als afsluiting waren er uiteraard broodjes en koffie, en kon er gezellig worden doorgepraat.

Zin gekregen om mee te doen de volgende keer? Kom langs bij een volgende brunchmeeting, welkom op zondag 2 juni vanaf 10.30!

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »