Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Team Greenit geeft gas!

René Visser
9 juli 2018 , 854x gelezen

Mooi nieuws! Na maandenlang zoeken hebben we dan toch een prachtige invulling gevonden van onze vacature voor programmaleiding Greenit. 

Dat betekent dat we de komende maanden ook flinke stappen zullen gaan zetten als het gaat om het samen verduurzamen van onze wijk. Denk hierbij aan het uitrollen van onze straatprojecten, maar ook projecten als natuurexcursies en lokale voeding zullen we de komende periode verder gaan uitrollen.

 

Pieter Barten gaat naast zijn rol als programmaleider Sharit (waarin hij 1 april is gestart) ook de rol van programmaleider Greenit invullen. Anouk Clabbers gaat Pieter versterken in deze uitdaging. Deze twee samen vormen een perfect team om spijkers met koppen te kunnen slaan. Daarnaast gaat Greenit ondersteun worden door Buurkracht, een partij die al in bijna 300 wijken in Nederland bewoners stimuleert en ondersteunt bij het verduurzamen van hun wijk. Uiteraard doen we dit alles in samenspraak met de gemeente Ede, die zichzelf de komende jaren uitdagende duurzaamheidstargets heeft opgelegd.

We kijken uit naar de mooie dingen die dit team de komende periode van de grond gaat krijgen. We hebben er veel vertrouwen in dat hun inspanningen tot mooie nieuwe contacten, creatieve ideeën, en uiteindelijk stevige verduurzaming van onze wijk gaat leiden. 

#voordebloeivdwijk #greenit 

 

Reacties

Kees 9 juli 2018
Welkom Anouk, veel plezier & succes gewenst!!
Bekijk meer nieuws in de buurt »