Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Brainstorm 'Combineren Werk en Mantelzorg'Werken en mantelzorgen zal in de toekomst alleen maar meer voorkomen. Werkgevers en werkende mantelzorgers kunnen zich daarom voorbereiden tijdens de Brainstorm ‘combineren van Werk en Mantelzorg’ op 3 en 17 september 2019 bij Rabobank Vallei&Rijn. NOOS Consultancy en Malkander organiseren deze brainstorm samen met Stichting Werk & Mantelzorg.

De brainstorm
In twee bijeenkomsten van vier uur worden in kleine groepen diverse praktische ideeën gegenereerd. Er komt een concreet en werkbaar antwoord op de volgende vraag: ‘Hoe kunnen we werkende mantelzorgers binnen de gemeente Ede ondersteunen bij het vinden en behouden van een goede balans tussen werk en mantelzorg?’ Aan de hand van praktijksituaties komen vaste teams met onder meer werkende mantelzorgers, werkgevers, studenten, leidinggevenden, HR medewerkers en (zorg)professionals tot een aantal concrete ideeën die bijdragen aan het oplossen van het probleem. Deze ideeën worden door een jury uit bedrijfsleven, ervaringsdeskundige en politiek beoordeeld. We zijn verheugd nu al te kunnen vermelden dat wethouder Willemien Vreugdenhil onderdeel van deze jury zal zijn. Tot slot ook dank aan de Rabobank Vallei & Rijn, in de persoon van Rob den Hollander, voor het onder andere beschikbaar stellen van de vergaderfaciliteiten van de bank en het omarmen van ons initiatief.

Voor: Werkgevers; HR-medewerkers; iedereen die naast zijn baan ook zorgt voor iemand; Leidinggevenden
Datum: 3 en 17 september, 13:00-17:00 uur
Locatie: Rabobank Vallei & Rijn, Galvanistraat 2 te Ede
Aanmelden: Uiterlijk 16 augustus 2019 via www.malkander-ede.nl of via of

Begeleidende brief bij folder.pdfMAL1922-01 A5 folder werk en mantelzorg_final (1).pdf

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.