Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Brunchmeeting lokaal voedselZou lokaal geproduceerd voedsel echt lekkerder smaken? En hoe belangrijk is het dat producten zo min mogelijk vervoerd worden? 

Herenboeren komt op zondag 21 oktober op de brunchmeeting vertellen wat de mogelijkheden zijn in en vlakbij Kernhem!! Inmiddels naderen ze de mijlpaal van 100 huishoudens die meedoen om een lokale gemengde boerderij te realiseren!  Maak rond een gezellige brunch kennis met dit prachtige initiatief, of stel de vragen die je nog hebt! Bekijk voor meer informatie https://kenhem.com/activiteit/187822

Het Herenboeren-initiatief in een notendop: met 150-200 huishoudens mede-eigenaar en klant worden van een lokale boerderij, waar natuur, gezondheid en welzijn centraal staan, zonder financieel winstoogmerk. Een professionele boer in loondienst voert de werkzaamheden uit en de deelnemende huishoudens delen wekelijks in de opbrengst van groente, fruit, eieren en vlees. De basis wordt gevormd door een gezonde bodem met veel variatie en gezonde dieren die volop ruimte hebben voor hun natuurlijke gedrag.

Wil je meer weten over wat een gezonde bodem betekent en waar die uit bestaat? Bekijk dan eens de korte informatieve lezing 'Alle kleine beestjes helpen' van Marc Siepman via https://kenhem.com/buurtfilmpje/id=2003!