Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Hoe houd je als ouder ‘ alle ballen in de lucht’ ? 22 maart van 9:30-11:30uHoe houd je als ouder alle ballen in de lucht?                                                

Hulpaanbod van:  CJG Ede

Zie ook: https://www.cjgede.nl/is/product/139825/187907/hoe-houd-je-als-ouder-alle-ballen-in-de-lucht 

Bijeenkomst over altijd druk, opvoeding, kinderen, balans, moment voor jezelf? Zwemlessen? Huiswerk maken met de kinderen? Voetbal? Kinderpartijtje? Werken? Sporten? Vrijwilligerswerk?
Teveel ballen in de lucht om op te noemen. Maar hoe vind je als ouder een prettige balans tussen werk, ouderschap, sociale contacten, mantelzorg, vrijwilligerswerk, je familie, tijd voor je relatie en jezelf? Er is namelijk altijd wel ‘iets’ te doen. Disbalans kan signalen van stress in de hand werken, zoals: piekeren, spanning, snel geïrriteerd zijn, onzekerheid, zorgen, vermoeidheid, gebrek aan plezier, het gevoel ‘geleefd te worden’ of somberheid. Dat is onplezierig voor ouder én kind. Het kán anders. Het CJG organiseert in samenwerking met Indigo een gratis bijeenkomst waarbij informatie wordt gegeven en waar ouders met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen.

Door wie?

Centrum voor Jeugd en Gezin en Indigo

Contact

anja.huizer@cjgede.nl