Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Kernhem-Doet dag a.s. zaterdag, welke manier doe jij mee?Kernhem in beweging met wijkbewoners en ondernemers. A.s. zaterdag is het zo ver, er vinden allerlei sociale activiteiten plaats. Maar wat is er allemaal te doen? En waar zou jij/jullie op de dag zelf nog bij kunnen aanhaken? 

Altijd al schminken willen leren?

Haak dan zaterdagochtend om half 11 aan bij de schmink workshop, door Mirjam Boxem van de Kindercarrousel. Het vind plaats in OBS de Kern, je kan naar binnen bij de ingang van de BSO. Er is alle ruimte om die ochtend nog aan te haken. Neem gerust uw kind mee, zodat hij/zij geschminkt kan worden. Schroom niet, maar haak aan voor een gratis workshop. Workshop duurt tot ongeveer 12 uur.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en fiets

Kom langs met laptop of fiets

Vanaf 14:00 is er een rode retro brandweer wagen van Tonnie’s Bikeshop aanwezig, waarbij u/jij bij twee technisch wijkbewoners je  (race)fiets/mountenbike kunt laten checken, kleine reparaties kunt laten verrichten. Gratis of tegen een kleine vergoeding. Tevens zijn hier ook twee andere technische wijkgenoten aanwezig, die u graag ondersteunen met problemen met laptop of PC rondom virusscanners, opschonen of andere technische problemen. Kortom kom langs met laptop of fiets!

Afvalprikken 

Om 15:00 start een groep wijkbewoners met afvalprikken. U krijgt een afvalprikker uitgereikt en samen maken jullie een ronde van een uurtje door de wijk. Dit is ook een leuke activiteit voor kinderen om aan te haken. Het is belangrijk dat de bewustwording van het belang van een schone leefomgeving al jong benadrukt wordt.

Actief in de tuin

Hoveniers bedrijf Vallei Groen is in zo’n 5 tuinen in de wijk actief met een groep vrijwilligers om zo veel mogelijk werk te verzetten, om zo de bloei voor de wijk mogen bevorderen. Heb je hier vragen over of wil je tuin advies? Dat geven zij je graag.

Afsluitend

Aan het eind van de Kernhem-Doet dag is er voor alle deelnemers en betrokkene om 16:00 uur een broodje hamburger en salade bij de witte tent. Want ja, we mogen samen vieren dat we een wijk zijn en dat we naar verwachting een mooie dag achter de rug hebben.

Vragen over de dag of uw fiets of laptop weg brengen? Kom naar de witte tent tegenover de voetbalkooi aan de Stakenberg a.s. zaterdag.

Van tevoren vragen? Bel dan Carolien (06-10122934) of mail haar via


Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Vallei Groen, Tonnie’s Bikeshop en de Kindercarrousel.