Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Nieuw tijdelijk voetbalveldIn de ochtend van 2 augustus rond de klok van 10 uur hebben bewoners, jongerenwerker Maarten Boele van Malkander, buurtsportcoach Sjonnie Maasdam van Soprtservice Ede en medewerkers van de gemeente een tijdelijk voetbalveld aangelegd in het nieuwe gedeelte van Kernhem. Tussen de Bosveen en de Breeveen. 


De jongerenwerker krijgt op straat vaak de vraag van kinderen en jongeren of er een extra plek kan komen om te voetballen. 'We zouden dat echt heel leuk vinden want er is hier niet echt een goede plek om te voetballen' geven ze aan. 


Hierop hebben we de handen ineen geslagen en is er een veld gecreëerd waar de jeugd heerlijk kan voetballen. Er is een bankje bij geplaatst waar ouders maar ook de jeugd zelf even tot rust kunnen komen. Mooi om te horen is dat de jeugd direct met plannen als een 'ouder kind toernooi' komen. We gaan dit verder uitwerken.


De kracht van deze vorm van samenwerken is dat bewoners en gemeente samen iets creëren. Dit alles om de bewoners van Kernhem nog meer woonplezier te laten beleven. Kom ook lekker voetballen en neem je vrienden (en ouders) mee!!