Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Sporten in Kernhem : Sportservice Ede bij de brunchmeeting!Op zondag 18 november is Sportservice Ede te gast op de brunchmeeting. 


Wat doet deze organisatie eigenlijk allemaal? En waar kan ik ze precies voor inschakelen? Kom ook kennis maken met deze dynamische, sportieve organisatie. We gaan in op het belang van sport, gezonde leefstijl en hoe deze in de buurt d.m.v. bewonersparticipatie kan worden bevorderd. Uiteraard gaan we (alle leeftijden!!) hierbij ook bewegen met een interactief programma, dus trek sportieve kleding aan!

Daarnaast vraag Sportservice bewoners (tieners en volwassenen) om mee te denken over de aanleg van het nieuwe sportveld in Kernhem West. 

Vanaf 10.15 u is de inloop, staat er een heerlijke (gratis) brunch voor je klaar, en rond 12 uur sluiten we af. Jongeren vanaf 8 jaar en ouder kunnen daarna oversteken naar de sporthal voor een potje zaalvoetbal. Neem gerust je buren en bekenden uit de wijk mee!!!

PS wil je zien hoe de vorige brunch met medewerkering van de brandweer er uit zag? Kijk dan onder de buurtfilmpjes voor een vlog-impressie!