Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Promofilmpje van KenHem Community door deelname aan Appeltjes van Oranje van het Oranje Fonds.
Ook komende vrijdag sta ik weer klaar met een bakje koffie of thee in het Kernhuis, voor een nieuwe ontmoeting van 'De Huiskamer van Ede'. Woon je in Veldhuizen, Kernhem of de direct aansluitende wijken? Kom dan gerust eens even buurten. We houden deze ontmoetingsmiddagen gewoon heel simpel: "Net alsof je bij familie op bezoek gaat". Je kunt voor een kwartiertje binnen komen lopen, of de volle 2 uur lekker blijven en mee praten met de mensen die we dan weer gaan ontmoeten. Je hoeft je niet op te geven, maar het is natuurlijk wel even leuk voor ons om een beetje te weten, wie er daadwerkelijk langs willen komen. Kunnen we voldoende koffie laten klaar zetten ;-) Ons motto is dan wel "Gezelligheid kent geen tijd" maar rond 4 uur gaan we afsluiten, zodat we de ruimte om 5 uur echt weer leeg kunnen opleveren.
Drie keer per jaar organiseert KenHem Community een zaalvoetbaltoernooi in samenwerking met Connect Us. 12 teams strijden op dit toernooi voor de felbegeerde hoofdprijs. Op 2 maart 2018 is weer het volgende toernooi. Leeftijd 15-30 jaar. Wil je meedoen, laat het ons dan weten!
Drie keer per jaar organiseert KenHem Community een zaalvoetbaltoernooi in samenwerking met Connect Us. 12 teams strijden op dit toernooi voor de felbegeerde hoofdprijs. Op 2 maart 2018 is weer het volgende toernooi. Leeftijd 15-30 jaar. Wil je meedoen, laat het ons dan weten! We spelen graag deze keer met twee teams uit Kernhem.
Pagina's (1): 1