Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2019 2018 2017 2016
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Geef jij Ede Doet de Pluim? Ede Doet is genomineerd voor de ANBO-Pluim, dankzij inwoonster mevrouw Verdel! Jopie Verdel is een enthousiaste deelneemster van Ede Doet. Stemmen: https://www.anbo.nl/belangenbehartiging/gezondheid/pluim/wie-verdient-de-pluim-in-2018-video#webform-client-form-153535
Tweewekelijks organiseert KenHem Community een Brunchmeeting. Hierin ontmoeten wijkgenoten van alle leeftijden elkaar. Diverse thema's komen aan bod, deze promo is gemaakt tijdens het bezoek van de brandweer. Kinderen, ouders, iedereen is welkom. Elke zondag van 10.30-12.00u. Broodjes, koffie en fris staan voor je klaar.
KenHem Community is een samenwerking gestart met Buurkracht. Bekijk het filmpje om erachter te komen hoe tof dat is voor onze wijk!
Tijdens de eindbarbecue maakten we een leuk filmpje om te laten zien dat er veel toffe verbindingen zijn ontstaan in de afgelopen jaren. Het was echt een feest!!!
Een reportage over het Herenboeren-initiatief in GLD Nieuws van Omroep Gelderland. Twee Edese Herenboeren vertellen waarom zij ook in Ede een Herenboerderij willen. Meer informatie via www.herenboerenede.nl
Wat de Jongerenraad is en wat we doen leggen we uit in een filmpje. Bekijk het snel!
Promofilmpje van KenHem Community door deelname aan Appeltjes van Oranje van het Oranje Fonds.
Ook komende vrijdag sta ik weer klaar met een bakje koffie of thee in het Kernhuis, voor een nieuwe ontmoeting van 'De Huiskamer van Ede'. Woon je in Veldhuizen, Kernhem of de direct aansluitende wijken? Kom dan gerust eens even buurten. We houden deze ontmoetingsmiddagen gewoon heel simpel: "Net alsof je bij familie op bezoek gaat". Je kunt voor een kwartiertje binnen komen lopen, of de volle 2 uur lekker blijven en mee praten met de mensen die we dan weer gaan ontmoeten. Je hoeft je niet op te geven, maar het is natuurlijk wel even leuk voor ons om een beetje te weten, wie er daadwerkelijk langs willen komen. Kunnen we voldoende koffie laten klaar zetten ;-) Ons motto is dan wel "Gezelligheid kent geen tijd" maar rond 4 uur gaan we afsluiten, zodat we de ruimte om 5 uur echt weer leeg kunnen opleveren.
Drie keer per jaar organiseert KenHem Community een zaalvoetbaltoernooi in samenwerking met Connect Us. 12 teams strijden op dit toernooi voor de felbegeerde hoofdprijs. Op 2 maart 2018 is weer het volgende toernooi. Leeftijd 15-30 jaar. Wil je meedoen, laat het ons dan weten!
Drie keer per jaar organiseert KenHem Community een zaalvoetbaltoernooi in samenwerking met Connect Us. 12 teams strijden op dit toernooi voor de felbegeerde hoofdprijs. Op 2 maart 2018 is weer het volgende toernooi. Leeftijd 15-30 jaar. Wil je meedoen, laat het ons dan weten! We spelen graag deze keer met twee teams uit Kernhem.
Pagina's (1): 1