Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

MIJN NAAM IS MIRJAM BOXEM-ENGELHART, PROFESSIONEEL SCHMINKSTER FACE-, BELLY- EN BODYPAINT. EIGENARESSE VAN SCHMINKEN DE KINDERCARROUSEL EDE.

Sinds eind 2005 heb ik mijn eigen bedrijf Schminken De Kindercarrousel Ede, met nu al ruim 10 jaar de specialisatie, alles op schminkgebied.

Grote Houtplein 39, Ede

0655166205
INFO@DEKINDERCARROUSEL.NL
dekindercarrousel.nl

Eind 2005 had ik Schminken De Kindercarrousel Ede opgericht met het idee ouders met jarige kinderen een website te bieden waar ze alles konden vinden wat bij een kinderverjaardag komt kijken. Nu bijna 10 jaar verder heb ik mij gespecialiseerd in facepaint/schminken. Dat is waar mijn passie het meest naar uit gaat en er is niets zo mooi als een glimlach van een kind.  Bij het kijken in de spiegel  zien zij dat fantasie ook werkelijkheid kan worden.

Ik heb mij gespecialiseerd in schminken, face-, belly- & bodypaint door het volgen van diverse cursussen, workshops en daarmee op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen. Naast schminken/paint kunt u bij mij ook terecht voor het organiseren van een kinderfeestje of u kunt mij inhuren om kinderen te entertainen tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of andere gelegenheid.

Naast het schminken organiseer ik ook kinderfeestjes waarbij u kunt denken aan een bling/blingfeestje, schminken leren wij lekker zelffeestje, knutselfeestje en ik verhuur themaverkleedkisten voor een kinderfeestje thuis of op locatie.

Ik deel mijn passie schminken ook graag door het geven van hele gezellige en leerzame workshops om de schminktechnieken zelf te leren toepassen. Dit kan interessant zijn voor u zelf als vader, moeder, opa, oma, of voor leden van animatieteams van vakantiepark, dierentuin of pretpark, leid(st)ers van speelzalen, kinderdagverblijven, leerkrachten of voor een gezellige vriendinnenavond.