Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

De Omarming biedt begeleiding aan jongeren, die vastlopen in communicatie en prestatie, en hun omgeving.

- Voelt een jongere, een leerling of uw zoon of dochter zich niet prettig bejegend of lijkt hij/zij gefrustreerd omdat hij/zij niet kan voldoen aan de verwachtingen van school?
- Heeft u als ouders moeite met de communicatie met de school van uw zoon of dochter?
- Heeft u het gevoel dat u uw kind niet meer kunt bereiken?
- Loopt u als teamleider of mentor telkens tegen dezelfde problemen aan met leerlingen en mogelijk ook in gesprekken met de betrokken ouders?

De Omarming kan u helpen bij het vinden van oplossingen voor al deze vragen.

0633179750
mvanbeekum@deomarming.com
deomarming.com/

maandag 10:00 - 20:00
dinsdag 09:00 - 20:00
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Ik ben Mirjam van Beekum en al vanaf de start van mijn opleiding heb ik mijn hart verloren aan het werken met jongeren. 

In het jongerenwerk heb ik kunnen ontdekken hoe belangrijk het is dat jongeren eerlijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen en deze ook kunnen grijpen. Het is mijn passie om hen en hun omgeving in hun kracht te zetten om zo te zorgen voor positieve ontwikkeling en ontplooiing.

Vanaf 2005 werk ik met jongeren in het buurthuiswerk, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Mijn laagdrempelige manier van communiceren en het zoeken naar verbinding en aansluiting, maken dat ik snel en eenvoudig aansluiting weet te maken.

Vervolgens ga ik vanuit deze vertrouwensbasis werken aan het ontwikkelen van vaardigheden, stimuleren van een positief zelfbeeld en het opdoen van succeservaringen.

Tegelijkertijd werk ik samen met de jongeren en hun omgeving (ouders, school, buurt) aan het herstellen van een positieve relatie van waaruit de ontwikkeling van de jongere weer in het goede spoor blijft.

Laatste berichten

Real Fit Ede

Mirjam van Beekum (De Omarming ) 10 oktober 2018

Heeft u al gehoord van Real Fit Ede? Wij zijn gestart met een leefstijl cursus speciaal voor jongeren uit Kernhem. Worstel jij met je gewicht en gezonde voeding? Of hoor je iedereen altijd praten over dieet en afvallen, maar helpt jou dat niet? Bij Real Fit Ede gaan we het juist hebben over wat jou wel kan helpen en gaan we het samen doen! Spreekt jou dit wel aan of ken jij iemand die dit zou...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van De Omarming »