Menu

Samen met je buren aan de slag om huis en straat energie-neutraal te maken. Denk hierbij aan windenergie, zonnepanelen, afvalverwerking enz. Wij faciliteren en begeleiden dit graag voor de mooie wijk Kernhem. We doen dit in samenwerking met Buurkracht, een partij met veel ervaring en expertise.

0618371032
greenit@kenhem.com

Green your street  inventariseert samen met bewoners van de wijk Kernhem welke stappen er gezet kunnen worden richting energie-neutraal wonen. Dit doen wij per straat. Wij faciliteren een info avond samen met je buren, leveren producten om afvalscheiding in huis te vereenvoudigen. Maar we realiseren ook LED verlichting en nieuwe witgoed apparatuur om uw verbruik te reduceren. Als laatste stap helpen we u aan de beste en best betaalbare zonnepanelen door bij verschillende leveranciers een uitvraag te doen.

Laatste berichten

Brunchmeeting - Een Groene Wijk

Brunchmeeting - Een Groene Wijk

Pieter Barten (Green Your Street ) 31 augustus 2018

De Brunchmeeting van 9 september gaat over groene straten en duurzaamheid. Denk jij wel eens na over energiebesparing en duurzaam leven? Kom dan vooral langs op 9 september om 10.30 in basisschool de Vuursteen. We...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Green Your Street »