Menu

Welkom op deze pagina van KenHem Community. Hier kan je alle informatie vinden over de brunchmeetings en brunchvieringen die we organiseren voor de wijk.

KenHem Community is een community van wijkbewoners die met elkaar optrekken, en zich inzetten voor de bloei van de wijk Kernhem. Alle wijkbewoners zijn welkom om mee te doen.

Het Carré 50, Ede


info@kenhem.com
kenhem.com

Welkom op de brunchvieringen van KenHem Community! Elke twee weken in De Vuursteen van 10.30 tot 12.00 uur. De volgende data zijn: 17 februari, 3 maart, 17 maart en 31 maart.

Wat is de brunchviering? Eerst gaan we lekker brunchen met elkaar. Daarna gaan we op een interactieve manier met elkaar in gesprek over het geloof in God en de bijbel.

We ontdekken samen wat het geloof ons in deze tijd te zeggen heeft. Om daarin samen te groeien en elkaar op weg te helpen. De kids doen zoveel mogelijk mee en hebben ook een eigen programma.

De viering is voor alle bewoners die willen leren over God!

Check de agenda op de website voor de juiste data.

Heeft u vragen over de brunchviering? Neem contact op met Thomas Stam (thomas@kenhem.com).

U en jij bent van harte welkom!

Laatste berichten

Brunchvieringen in Kernhem

Brunchvieringen in Kernhem

Thomas Stam (Brunchvieringen in Kernhem) 15 februari 2019

Welkom op de brunchvieringen van KenHem Community! Elke twee weken in De Vuursteen van 10.30 tot 12.00 uur. De volgende data zijn: 17 februari, 3 maart, 17 maart en 31 maart. Wat is de brunchviering? Eerst gaan we...

Lees verder
Zondagmorgen Wijkbrunch in de Vuursteen

Zondagmorgen Wijkbrunch in de Vuursteen

René Visser (Brunchvieringen in Kernhem) 7 februari 2019

Tot aan de zomervakantie wordt er elke twee weken een wijkbrunch georganiseerd voor Kernhemmers. Een plek waar je nieuwe buren kunt ontmoeten , een broodje kunt eten en een samen een lekkere bak koffie drinken....

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Brunchvieringen in Kernhem »