Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Nieuws:

Even je leven stil zetten met de wil doe matrix: welke keuzes maak jij?

Kees Hoogendoorn, (KenHem Searchit)
11 april 2018 , 1x gelezen

Wat wil ik wel maar doe ik niet? Wat doe ik wel en wil ik niet? Indringende vragen waar de brunchmeeting bezoekers op zondag 8 april mee aan de slag zijn gegaan. Om daarna in gesprek te gaan en ieder voor zich een plan te maken. Adviezen daarbij waren korte termijn keuzes, lange termijn keuzes, EN een evaluatiemoment voor jezelf bepalen. Want je kan altijd prachtige voornemens hebben....

De bezoekers vonden de brunch enorm waardevol. Juist in de snelheid van het dagelijks leven neem je niet zo maar de tijd om hier over na te denken. Of het nu gaat om je vrije tijd, je (vrijwilligers)werk of andere keuzes. 

Ook de tieners deden volop mee, wat boeiende gesprekken opleverde over je geld uitgeven aan (online) games of sparen voor je rijbewijs....

Op zondag 20 mei zal de 3e brunch in deze serie rondom je werk(zaamheden) gehouden worden. Dan gaat het over je talenten: waar zet je die in, wij kan jij helpen, en door wie kan jij geholpen worden?

Op zondag 22 april zal de brunchmeeting uit de serie "gelukkig de zomer in?!" gaan over geld en bezit.......vanaf 10.30 uur staat er weer een heerlijke brunch klaar in De Vuursteen, het programma begint om 11 uur. Voor alle kinderen en tieners is er een eigen programma. Van harte welkom!

Reacties