Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Kraamzorg Livia

Livia Kraamzorg is een persoonlijk en kleinschalig kraambureau. Ons doel is een onvergetelijke kraamtijd voor moeder en kind. Jouw / jullie wensen en behoeften zijn hierbij het uitgangspunt.

Livia Kraamzorg is een persoonlijk en kleinschalig kraambureau. Ons doel is een onvergetelijke kraamtijd voor moeder en kind. Jouw / jullie wensen en behoeften zijn hierbij het uitgangspunt. Livia Kraamzorg geeft om mensen en biedt daarom zorg op maat. Persoonlijke aandacht, zodat de zorg zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen. 

Livia Kraamzorg biedt kwalitatief hoogwaardige kraamzorg, verleend door gekwalificeerde en ervaren kraamverzorgenden. In onze kleinschalige organisatie zijn de communicatielijnen kort en helder. Persoonlijke betrokkenheid en een informele cultuur dragen bij aan een goede werksfeer. Onze kraamverzorgenden gaan elke dag weer met plezier naar hun werk! 

Livia Kraamzorg is HKZ-gecertificeerd. Dit keurmerk biedt de garantie voor kwaliteit. Livia is zo georganiseerd dat wij optimale zorg kunnen leveren. Daarnaast is Livia Kraamzorg in het trotse bezit van het Borstvoeding-certificaat. De stichting ‘Zorg voor Borstvoeding’ informeert en controleert instellingen en de gezondheidszorg op het gebied van borstvoeding. Als de stichting vindt dat de instelling voldoet aan de internationale criteria ontvangt de instelling het internationale Unicef-certificaat. 

Livia Kraamzorg staat voor:

  • Aandacht voor jouw / jullie wensen en behoeften
  • Professionele ondersteuning bij de bevalling
  • Betrokken en deskundige zorg aan het kraambed
  • Persoonlijke aandacht voor de partner en andere kinderen 

 

Laatste berichten