Menu

Malkander

Malkander werkt mee aan een positieve samenleving. Mensen sturen daarin zoveel mogelijk zelf hun leven. En daarbij helpen ze elkaar. Malkander ondersteunt, versterkt en verbindt mensen en groepen mensen in de gemeente Ede.
Malkander werkt in het groot en in het klein. Want we leven samen in verschillende vormen: in het eigen gezin, in de straat, in de wijk, in de gemeente en ook in het land. Op al die terreinen wil Malkander aanwezig zijn. Voor mensen en groepen mensen. Voor jong en oud.

Mijn naam is Arie en ik ben als Samenlevingscoach en jongerenwerker werkzaam bij welzijnsorganisatie Malkander te Ede. Het jongerenwerk is voor de meesten wel bekend, maar wat is nou een Samenlevingscoach? Een Samenlevingscoach kan helpen bij het verbeteren van het leefklimaat in de wijk en kan helpen om initiatieven om te zetten in lopende projecten. Dit altijd met het uitgangspunt om de wijkbewoners in hun kracht te zetten. Wil je hierover in gesprek met mij? Graag! Ik sta altijd open voor een gesprek!

 

Laatste berichten