Menu

Mijn naam is Maarten Boele. Ik ben sociaal werker bij Malkander, een welzijnsorganisatie binnen gemeente Ede. Ik richt mijn aandacht voornamelijk op jongeren in de leeftijd van 12-23 jaar. Mijn doel is om samen met burgers en andere professionele partijen het welzijn van de jongeren in de wijken Kernhem en Veldhuizen te bevorderen.

Heb je als individuele jongere of groep jongeren een idee, wens, vraag, dan kun je mij altijd benaderen. We kijken dan wat we samen kunnen bereiken.

Maar ook u als volwassene; heeft u een vraag, wens of idee, omtrent het thema jongeren, dan kunt ook u mij altijd benaderen.

Bij mij staat samenwerking centraal!

Raadhuisstraat 117, Ede

0682141350
mboele@malkander-ede.nl
malkander-ede.nl

Laatste berichten

Nieuw tijdelijk voetbalveld

Maarten Boele (jongerenwerker) (Malkander (jongerenwerk) ) 6 augustus 2018

In de ochtend van 2 augustus rond de klok van 10 uur hebben bewoners, jongerenwerker Maarten Boele van Malkander, buurtsportcoach Sjonnie Maasdam van Soprtservice Ede en medewerkers van de gemeente een tijdelijk voetbalveld aangelegd in het nieuwe gedeelte van Kernhem. Tussen de Bosveen en de Breeveen. De jongerenwerker krijgt op straat vaak de vraag van kinderen en jongeren of er een...

Lees verder

Vragen & idee├źn uur voor jongeren

Maarten Boele (jongerenwerker) (Malkander (jongerenwerk) ) 2 augustus 2018

COMMING SOON!!! WHAT’S UP? Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is het vragen- en ideeënuur voor jongeren in buurtcentrum het Kernhuis. Jongerenwerker Maarten Boele staat hier paraat voor je vragen en ideeën. Heb je bijvoorbeeld een vraag of idee over de wijk of buurt waarin je woont? Maarten biedt ondersteuning bij het vormgeven van je ideeën en brengt je bij de...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Malkander (jongerenwerk) »