Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Over
Ervaar jij veel stress in je leven? Of zoek je nieuwe kansen en uitdagingen in je loopbaan? Zou jij meer willen genieten van de dingen die je doet in je leven? Of heb je op dit moment vooral behoefte aan een stukje reflectie?

Vaak hebben we wel een ideaal plaatje van ons leven voor ogen. Helaas loopt het lang niet altijd zoals we dat hadden verwacht. En als dan verschillende tegenslagen zich opvolgen, of de druk in ons leven is gewoon te hoog, dan kan er sprake van veel stress en veerkracht en vitaliteit zijn dan ver te zoeken.

Bij Wijnberger Coaching kan je terecht met diverse coachvragen. Centraal staat in de trajecten dat jij aan het roer gaat staan. Startend met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vervolgens met een intakegesprek gaan we in (meestal) 5-8 sessies aan de slag met een heldere coachvraag.

Coachen is maatwerk en als coach sluit ik aan op wat passend is bij de coachvraag. Verschillende methodieken en interventies kunnen samen komen in één traject. En soms maak ik ook gebruik van een standaard programma.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor coaching? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact
Mauvezand 2, Ede
6718ML
0644309650

Berichten

Medewerkers (1)