Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Wijnberger Coaching is een coachpraktijk in Ede opgezet door een ervaren coach en adviseur.
Wijnberger coaching richt zich op zakelijke coaching, op het coaching van (aanstaande) moeders en op (aanstaande) meerlingmoeders.

Ervaar je veel stress op je werk? Is de balans tussen werk en privé zoek? Wil je een nieuwe weg inslaan in je loopbaan? Of heb je gewoon behoefte aan een stukje reflectie? Herkenbaar? Dan is het nu de tijd om te starten met een coachtraject!

Naast individuele coaching organiseert Wijnberger Coaching ook workshops, trainingen. Tevens begeleiding van diverse samenwerkingstrajecten.

Mauvezand 2, Ede

0644309650
vanessawijnberger@gmail.com
wijnbergercoaching.nl

Wacht niet langer om stress een te grote rol in je leven te laten spelen.


Ik ben benieuwd wat je op mijn website brengt! Ik ga graag met jou op ontdekkingsreis. Mijn naam is Vanessa Wijnberger, coach, begeleider en trainer van Wijnberger Coaching in Ede.

Loop jij al langer tegen grenzen, beperkingen, of belemmerende overtuigingen aan? Zijn stress en overbelasting al te lang een ‘issue’? Heb je behoefte aan reflectie? Of wil je ontdekken welke nieuwe wegen je in kan slaan? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

Laatste berichten

Stress…neem jij de signalen serieus?

Stress…neem jij de signalen serieus?

Vanessa Wijnberger (Wijnberger Coaching) 24 oktober 2018

Stress… burn-out… woorden die je op dit moment veel in media terug ziet komen. Het is positief dat er aandacht voor is. Want helaas neemt nog een te groot aantal mensen stresssignalen niet serieus....

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Wijnberger Coaching »