Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
14-02-2019
Hulp
Help jij ons mee met de begeleiding van de voetbalactiviteiten op zondag!
14-02-2019
Hulp
Een alleenstaande moeder uit de wijk heeft een lamp gekocht en wacht al geruime tijd op een klusjes man die deze lamp op kan hangen in hun woonkamer. Ze heeft lang voor deze lamp gespaard en zou hem graag willen laten shinen.
31-01-2019
Overig
Bestuurlijke ondersteuining
09-01-2019
Hulp
Ieder jaar worden in de wijk diverse events georganiseerd. Denk hierbij aan koningsdag, buurt BBQ, burendag, het kerstwandeltheater etc. De voorbereidingen hiervoor starten ruim op tijd. Dus heb je organisatietalent en lijkt het je leuk om, binnen een bepaald budget, één of meerdere events per jaar te organiseren, mail dan naar carolien@kenhem.com. Uiteraard ondersteunen we je graag waar nodig.
28-11-2018
Overig
Onze vriendin, oorspronkelijk afkomstig uit Liberia, is op zoek naar een man die zij dit jaar (2018) op 15/16 juni ontmoet heeft in Monrovia (hoofdstad van Liberia). De ontmoeting vond ’s avonds plaats in Hotel Boulevard Palace. Deze man was samen met een collega uit Maastricht. De man vertelde dat hij in Ede woonde (waar onze vriendin ook woont) in de wijk Kernhem. Onze vriendin zoekt naar mogelijkheden om in Liberia (haar thuisland) een project te starten en hierdoor de plaatselijke bevolking te helpen. We willen graag met u in contact komen om op deze manier te kijken of we samen kunnen werken in Liberia.
26-10-2018
Overig
Wij zoeken journalistieke talenten uit Kernhem, help jij mee?!
09-10-2018
Overig
Wij zijn nog hard op zoek naar Ede Doet bonnen. De code mag gemaild worden naar dieteke@kenhem.com. Een app naar 0640325199 mag ook.
02-10-2018
Hulp
Een Eritreese man uit Kernhem is op zoek naar een maatje voor sociaal contact én om hem te helpen bij alledaagse dingen. Hij woont sinds een half jaar in Ede samen met zijn kinderen. Wil jij zijn maatje zijn? Schrijf je dan in via https://crm.cvvede.nl/content/aanmelden-als-maatje of mail naar info@cvvede.nl.
24-09-2018
Hulp
Een jonge vrouw uit de wijk is opzoek naar een plek waar ze in de avond uren (na 19:00 u) kan verblijven en overnachten met 1 of 2 kinderen. Zodat ze samen tot rust kunnen komen, zodat zij als moeder beter voor haar gezin kan zorgen. Dit is tijdelijk voor een paar maanden. Het liefst een boven verdieping bijv. een zolder waar ze zou kunnen overnachten. Maar dit is niet noodzakelijk.
10-09-2018
Hulp
Hoi jij daar, Een jongen van 16 met een Eritrese achtergrond is in onze wijk komen wonen. Hij wil graag onze wijk beter leren kennen en daarnaast ook onze Nederlandse cultuur. Wil jij hem daar in ondersteunen en met hem leuke dingen ondernemen?
04-09-2018
Hulp
Vrijwilligers gezocht voor LadyEde! Vanuit Youth for Christ zijn we een online chatsite begonnen genaamd ladyede.nl. Op deze chatsite kunnen jonge meiden vanuit Ede en omgeving met hun vragen, verhalen en problemen terecht. Wij zijn opzoek naar 'Lady's' die bereid zijn een aantal uur per week online te zijn en met deze meiden te chatten over de dingen die hun bezig houden. Dus heb je tijd om je laptop open te klappen en online te zijn op deze chat laat het ons dan weten zodat we een keer kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken. Heb je interesse stuur dan een berichtje naar ladyede.yfc@outlook.com
04-07-2018
Vervoer
Voor de burendag op 8 september hebben wij een aantal dranghekken nodig, die wij op moeten halen bij de Werf. Is er iemand met een busje die deze hekken daar zou kunnen ophalen en eventueel ook terugbrengen?
20-06-2018
Kinderen
Beste buurtbewoners, ik zoek al enige tijd hulp bij de opvang na school voor mijn zoon van 5 jaar. Op het moment sta ik op wachtlijsten maar dit kan enige tijd duren en men kan mij niet beloven dat dit al plaats kan vinden na de zomer. Het gaat om de dagen op ma/di/do en vrijdag in de even weken. Van 15:00 tot 15:50. Wie o wie ziet het zitten mijn jongste van school te halen op de basisschool de Kleine Prins naast de basisschool de Vuursteen in hij misschien bij jou thuis kan vangen of naar mijn moeder te brengen die in de wijk Oud - Zuid woont. Zelf ben ik vier uur thuis.
13-06-2018
Hulp
We zijn op zoek naar een maatje voor Eritrese dame, die met haar dochtertje en tienerzoon op de rand van Kernhem woont. Ze kan nauwelijks Nederlands. Lijkt jou dit wat om samen met haar te eten en boodschappen te doen? Sta jij stevig in je schoenen en kun je genieten van een multiculturele maaltijd? Dan is dit mogelijk wat voor jou! Mail met jou gegevens naar carolien@kenhem.com, dan nemen wij contact met je op.
12-06-2018
Overig
Connect Us is een initiatief voor Nederlandse en gevluchte jongeren. We organiseren een tof festival in juli. Hiervoor zoeken we nog naar Ede Doet bonnen! Help ons mee! (mail naar pieterbarten@gave.nl) Link: https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=676
01-03-2018
Spullen
Wie heeft er nog Ede doet bonnen. Je kunt de activatiecodes appen naar 06-52027937 of door de brievenbus bij de Laan van Kernhem 15.
Pagina's (1): 1