Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
04-07-2018
Vervoer
Voor de burendag op 8 september hebben wij een aantal dranghekken nodig, die wij op moeten halen bij de Werf. Is er iemand met een busje die deze hekken daar zou kunnen ophalen en eventueel ook terugbrengen?
20-06-2018
Kinderen
Beste buurtbewoners, ik zoek al enige tijd hulp bij de opvang na school voor mijn zoon van 5 jaar. Op het moment sta ik op wachtlijsten maar dit kan enige tijd duren en men kan mij niet beloven dat dit al plaats kan vinden na de zomer. Het gaat om de dagen op ma/di/do en vrijdag in de even weken. Van 15:00 tot 15:50. Wie o wie ziet het zitten mijn jongste van school te halen op de basisschool de Kleine Prins naast de basisschool de Vuursteen in hij misschien bij jou thuis kan vangen of naar mijn moeder te brengen die in de wijk Oud - Zuid woont. Zelf ben ik vier uur thuis.
13-06-2018
Hulp
We zijn op zoek naar een maatje voor Eritrese dame, die met haar dochtertje en tienerzoon op de rand van Kernhem woont. Ze kan nauwelijks Nederlands. Lijkt jou dit wat om samen met haar te eten en boodschappen te doen? Sta jij stevig in je schoenen en kun je genieten van een multiculturele maaltijd? Dan is dit mogelijk wat voor jou! Mail met jou gegevens naar carolien@kenhem.com, dan nemen wij contact met je op.
12-06-2018
Overig
Connect Us is een initiatief voor Nederlandse en gevluchte jongeren. We organiseren een tof festival in juli. Hiervoor zoeken we nog naar Ede Doet bonnen! Help ons mee! (mail naar pieterbarten@gave.nl) Link: https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=676
01-03-2018
Spullen
Wie heeft er nog Ede doet bonnen. Je kunt de activatiecodes appen naar 06-52027937 of door de brievenbus bij de Laan van Kernhem 15.
24-01-2018
Spullen
We zoeken opslag voor een party tent, die we graag willen verhuren. De opbrengst is dan voor het beheer van dit platform.
19-01-2018
Hulp
We zoeken een online buurtverbinder die buurtgenoten en werkers aan elkaar verbindt en verder helpt. Samen bouwen en versterken we deze online gemeenschap, en vergroten we de bekendheid.
17-01-2018
Hulp
Wie kan mijn lieve buurvrouw helpen met een lekkende kraan?
22-12-2017
Vervoer
Een vrouw uit onze wijk zoekt vervoer, een keer per week naar de andere kant van Ede, op wisselende tijden. Mevrouw heeft een afspraak vanwege medische redenen. Zelf beschikt mevrouw niet over een auto en maakt gebruik regelmatig gebruik van de regio taxi, maar dit is lastig in verband met inplannen van andere afspraken. Ben jij in de gelegenheid om één keer in de week of één keer in de twee weken haar te vervoeren? Heb je zelf geen auto, maar wil je wel graag helpen? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheid om daarvoor de nieuwe deelauto beschikbaar te stellen.
22-11-2017
Hulp
Wil je eens in de twee weken meedoen en investeren in elkaar. Laat het ons dan weten. We starten in januari.
10-11-2017
Hulp
Een jonge meid van 17 jaar zit op het MBO en heeft grote moeite met het vak Nederlands. Ze is opzoek naar naar iemand die haar hier in kan helpen. Nederlands is haar tweede taal en met name op gebied van spelling heeft ze veel moeite. Wat verwachten we van je als vrijwilliger? Dat je een uur in de week haar kan ondersteunen bij haar huiswerk voor Nederlands. En dat de leeftijd hebt van 20+.
28-09-2017
Overig
We zijn op zoek naar een wandelBUDDY voor vrouw van 27 met licht verstandelijke beperking (bijv. 1 uurtje in de week). Het gaat om in de avond of in het weekend. Ze woont op een woongroep in de wijk.
Pagina's (1): 1