KenHem.com

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Gymzaal in Kernhem Ede
  De Kleine Prins is een katholieke Jenaplan-basisschool in de wijk Kernhem. Op onze school gaan de kinderen, net als de Kleine Prins uit het sprookje van Antoine de Saint-Exupéry, op ontdekkingstocht. Tijdens dit avontuur krijgen de kinderen wijze lessen te verwerken. Stamgroepleiders (leerkrachten) en ouders werken samen om de kinderen hierbij te begeleiden.
  Welkom bij wijkwinkelcentrum Parkweide Winkelcentrum Parkweide is een nieuw wijkwinkelcentrum in Ede. Het wijkwinkelcentrum bestaat uit twee gebouwdelen met winkels op de begane grond. De winkelstraten sluiten rechtstreeks aan op de gratis parkeervoorzieningen met ruim 200 parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het winkelcentrum biedt u een divers aanbod van winkels, waaronder de supermarkten Albert Heijn en Aldi, versspecialisten en winkels gericht op dagelijkse verzorging. Kortom; voor zowel uw dagelijkse levensbehoeften als voor uw gemaksartikelen kunt u in winkelcentrum Parkweide terecht. http://www.parkweide.nl/contact
  Eerstelijns medisch centrum (met anderhalvelijn) & Kinderdagopvang
  ‘De Vuursteen’ is de nieuwe CNS-basisschool in de nieuwbouwwijk Kernhem van Ede, die in 2011 haar deuren opende. Sinds augustus 2012 zitten wij in een prachtig nieuw gebouw. In het jaar 2015 is de Vuursteen gefuseerd met CNS-basisschool 'de Meander'.
  et Kernhuis is een laagdrempelige openbare voorziening, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontplooien en waar zij terecht kunnen voor uiteenlopende activiteiten. Het Kernhuis heeft een open, gastvrije en klantvriendelijke sfeer. Daarmee wil Het Kernhuis bijdragen aan de sociale samenhang tussen verschillende bevolkingsgroepen en een plek zijn voor alle inwoners van Kernhem en Veldhuizen A. Wij streven er naar om voor alle doelgroepen in de wijk een bruisend centrum te zijn! Wij werken vraaggericht en werken samen met alle partijen die zijn gevestigd in het wijkcentrum.
  Welkom bij Albert Heijn Ede Parkweide. De enige AH in Ede met de ruimste openingstijden maandag t/m zaterdag: 7 - 22 uur + zondag: 12 - 17 uur.
  Een van de elektrische deelauto's van Kernhem kan je vinden bij basisschool de Vuursteen. Wil je de auto gebruiken, kijk dan hier voor meer informatie: https://kenhem.com/over-kenhem/elektrische-deelautos
  • 1
  • 2
  1 van 2
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.