Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Over

et Kernhuis is een laagdrempelige openbare voorziening, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontplooien en waar zij terecht kunnen voor uiteenlopende activiteiten. Het Kernhuis heeft een open, gastvrije en klantvriendelijke sfeer. Daarmee wil Het Kernhuis bijdragen aan de sociale samenhang tussen verschillende bevolkingsgroepen en een plek zijn voor alle inwoners van Kernhem en Veldhuizen A. Wij streven er naar om voor alle doelgroepen in de wijk een bruisend centrum te zijn! Wij werken vraaggericht en werken samen met alle partijen die zijn gevestigd in het wijkcentrum.

Groepen en organisaties

Coachingspraktijk De Kern Nu in Ede. Een praktijk die coaching en training geeft direct tot de kern. Met als doel sterker en beter worden ...en zijn.
Ben jij een vrouw en woon je in Kernhem? Van harte welkom op de maandelijkse vrouwenavond! Aanmelden kan door mij een berichtje te sturen op: 0611655967. Hopelijk tot dan!

Producten & Diensten

Vrouwenavond in Kernhem
Ben jij een vrouw en woon je in Kernhem? Van harte welkom op de maandelijkse vrouwenavond! We organiseren deze avonden eens in de maand ...
BHV Cursus
Eens in het jaar organiseren we voor alle vrijwilligers uit Kernhem een BHV cursus. Wil je meedoen, laat het dan even weten!
Duurzaam voedsel
Als wijkbewoners willen we er ook voor zorgen dat we samen bewuster zijn van het voedsel wat we consumeren. Er zijn voldoende initiatiev...
Biodiversiteit verbeteren
In 2019 zijn we in de wijk gestart met projecten rondom het verbeteren van biodiversiteit in en rond de wijk. We zoeken nog mensen die h...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.