Menu

Uitgelicht:

Hallo Maxima!

René Visser
7 juni 2018 , 2515x gelezen

-Hallo wijknetwerk KenHem, ik ben Maxima. Vertel eens, wie zijn jullie en wat doen jullie?Daar staat ze dan; onze prachtige koningin die ons de hand drukt en mooie vragen stelt over ons initiatief. Wát een prachtige mijlpaal in ons avontuur dat KenHem heet.

Woensdag 6 juni 2018 is een datum die we niet snel vergeten. Om 10.45 meldden we ons op het paleis Noordeinde. Als één van de 12 genomineerden voor de Appeltjes van Oranje werden we ontvangen door koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix voor ontmoeting en uitreiking van de Appeltjes aan de drie winnaars. Het thema van dit jaar voor de onderscheiding was jong, sociaal & ondernemend. En hoewel we niet tot de drie winnaars behoorden, voelden we ons tóch winnaars.

Dat wat 5 jaar geleden begon op een zolderkamer, mochten we deze dag vieren op het paleis. In gesprek met Maxima hebben we kunnen vertellen wat we doen met KenHem, en hoe we dit aanpakken. Uniek om haar betrokkenheid te merken bij wat er gebeurt in de samenleving, en welke rol het koningspaar daar zelf in pakt als beschermpaar van het OranjeFonds.

 

De komende periode gaan we met nóg meer energie aan de gang in onze mooie wijk. En zullen we ook in andere wijken christenen blijven uitdagen om de prachtige waarden van hun geloof om te zetten in actie, zodat iedereen in de samenleving daar de vruchten van kan plukken. #voordebloeivdwijk!

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »