Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Mijn nieuwe uitdaging, help jij mee?!

Pieter Barten
9 april 2018 , 818x gelezen

Op 1 april ben ik officieel gestart met mijn nieuwe functie bij KenHem Community. Ik verlaat het jeugdwerk niet, maar Niels Stolper zal het als verantwoordelijke verder oppakken. Succes Niels!

   

Wat ga ik doen

Als wijk-community zetten we ons ook in voor duurzaamheid en het stimuleren van een deeleconomie. Het is mijn verantwoordelijkheid om dit vanuit KenHem meer vormen te geven. Daarnaast willen we als community steeds meer zelfvoorzienend worden. Als projectleider zal ik me hier ook steeds voor inzetten. We dromen van een wijk met wijkbewoners die zich samen inzetten voor de bloei van de wijk.

Ondernemers doe mee!

Er zijn al erg veel wijkbewoners die zich op verschillende manieren inzetten in en voor de wijk. Waar we het tot nu toe nog een beetje laten liggen is de betrokkenheid van ondernemers. Ondernemers kunnen met de unieke kwaliteiten die ze hebben van grote waarde zijn voor de wijk. Daarnaast liggen er ook enorm veel kansen voor lokale ondernemers wanneer ze zich meer gaan bewegen in de wijkeconomie. Ik wil graag met jou als ondernemer uit de wijk zoeken naar deze win-win situatie.

Jongeren met ambities om te ondernemen zijn ook speciaal welkom. De kans is aanwezig dat we jou kunnen helpen met je eerste stappen als sociaal ondernemer. 

   

Wat gebeurd er al in de wijk

Op het moment zijn we met vier projecten bezig. Het wijkplatform en de deelauto zijn al gerealiseerd, een ondernemersnetwerk en het project Groene Straten zit in de opstartfase. We willen jou graag uitdagen om mee te doen met één of meerdere projecten. Heb je interesse, laat het mij dan weten. Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden.

     

Deel je ideeën en ervaring 

Ik sta ook erg open voor nieuwe ideeën om de wijk meer tot bloei te laten komen. Heb jij nou leuke ideeën, deel ze vooral. Voel je ook vrij om je kennis en ervaring te delen op het gebied van sociaal ondernemen. Het is voor mij ook allemaal nieuw, en ik leer dus graag van jullie.  #samenvoordebloeivandewijk

Kennismaken: pieter@kenhem.com (06-18371032)

Reacties

Anke 13 april 2018
Beste Pieter Wat een energie, enthousiasme en mooie uitdagingen. Heel veel succes bij al je mooie initiatieven. Groetjes, Anke
Bekijk al het nieuws uit je buurt »