Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Elektrische deelauto's


Onze elektrische deelauto's zijn hét gezicht van Sharit, het programma dat delen van goederen, talenten, nieuwsitems en andere zaken mogelijk maakt.

Op Burendag 2017 is door wethouder Leon Meijer het vernieuwende deelauto-concept geïntroduceerd (zie hier het artikel daarover in Ede Stad). In december is de eerste E-Golf beschikbaar gekomen, en staat gepositioneerd bij winkelcentrum Parkweide (Stakenberg).

                                 

Via de app van Stapp.in kunt u met uw telefoon rijtegoed aanschaffen, de auto reserveren voor de uren waarop u hem gebruiken wilt, en de deuren van de auto openen. Zo eenvoudig is het. 

ACTIE: Wij ontmoeten graag iedereen die gebruik gaat maken van de deelauto. Daarom doen we eerst samen een proefrit om kennis te maken. Na deze kennismaking krijgt u 25,- rijtegoed van ons cadeau. 

Aanmelden doet u eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

1) Download de Stapp.in app
- AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/stapp.in/id911362066
- Google Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ionline.stapp.in

2) Kies ‘Registreren

3) Selecteer Sharit of Ede (Sharit) als aanbieder en bij abonnement ‘Gratis kennismakingsabonnement’ Dit abonnement is allen te gebruiken naar het rijden van en proefrit. 

4) Voer alle gevraagde gegevens in, inclusief rijbewijsgegevens en bankgegevens

5) U betaalt 1,- waarmee uw rekening geverifieerd wordt.

6) U kunt in de app via Instellingen -> Uitnodigen ook buren en vrienden uitnodigen om een account te activeren. Dit levert zowel uzelf als de ander een extra rijtegoed op! 

7) Het gebruikerstarief voor een uur is €9 euro inclusief 40 km 

8)  Het gebruikerstarief voor een dag is €63 euro inclusief 200 km


Voor vragen kunt u mailen met ons via sharit@kenhem.com of bellen via 06-18371032