Menu

Elektrische deelauto's

Onze elektrische deelauto's zijn hét gezicht van Sharit, het programma dat delen van goederen, talenten, nieuwsitems en andere zaken mogelijk maakt.

Op Burendag 2017 is door wethouder Leon Meijer het vernieuwende deelauto-concept geïntroduceerd (zie hier het artikel daarover in Ede Stad). In december is de eerste E-Golf beschikbaar gekomen, en staat gepositioneerd bij winkelcentrum Parkweide (Stakenberg).

 

Via de app van Stapp.in kunt u met uw telefoon rijtegoed aanschaffen, de auto reserveren voor de uren waarop u hem gebruiken wilt, en de deuren van de auto openen. Zo eenvoudig is het. 

ACTIE: Iedereen die een account aanmaakt krijgt €35 euro rijtegoed cadeau. Deze kunt u gebruiken om bekend te raken met het deelauto-concept. U kunt met dit tegoed bijna 4 uur gebruik maken van de auto en in totaal 80 km rijden. Het actietegoed moet binnen twee maanden worden gebruikt. 

Aanmelden doet u eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

1) Download de Stapp.in app
- AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/stapp.in/id911362066
- Google Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ionline.stapp.in

2) Kies ‘Registreren

3) Selecteer Sharit of Ede (Sharit) als aanbieder en bij abonnement ‘Gratis kennismakingsabonnement’ Dit abonnement is allen te gebruiken naar het rijden van en proefrit. 

4) Voer alle gevraagde gegevens in, inclusief rijbewijsgegevens en bankgegevens

5) Nadat u €1,- betaald heeft waarmee uw rekening geverifieerd wordt, ontvangt u automatisch de 5 credits rijtegoed t.w.v. €35 euro. (twee maanden geldig) 

6) U kunt in de app via Instellingen -> Uitnodigen ook buren en vrienden uitnodigen om een account te activeren. Dit levert zowel uzelf als de ander een extra credit op! 

7) Het gebruikerstarief voor een uur is €9 euro inclusief 40 km 

8)  Het gebruikerstarief voor een dag is €63 euro inclusief 200 km


Voor vragen kunt u mailen met ons via sharit@kenhem.com of bellen via 06-18371032