Bedrijven en ZZP-ers


Bedrijven en ZZP-ers die gevestigd zijn in Kernhem of een binding hebben met Kernhem kunnen onderdeel worden van het wijkplatform KENHEM. We helpen je graag met het opzetten van een passend account waarop je eigen content kunt plaatsen en met de wijk kunt delen. Zie het als een kleine website op ons platform. 

Tip: heb je een account, dan is het belangrijk om hem ook te gebruiken. Telkens als je content plaatst kom je in de picture bij de gebruikers van het platform. Dit komt o.a. doordat deze informatie verschijnt in de buurtmail die iedereen ontvangt. 

Service: er is ook een mogelijkheid dat wij de content van uw bedrijf verzorgen. In overleg maken en plaatsen bij berichten op het platform. Wil je hier gebruik van maken, laat het ons dan weten. 

Upgrade: het is ook mogelijk om een banner van je bedrijf op de website te plaatsen. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Voor de service en de upgrade vragen we een vergoeding. Tarieven kan je opvragen. 


Hieronder een voorbeeld van Drukkerij AMV B.V. 


Wat doet KenHem Community met deze inkomsten?

Met deze inkomsten worden de kosten van ons platform bekostigd. Daarnaast worden inkomsten volledig geïnvesteerd binnen de wijkprogramma's die wij ontwikkeld hebben voor Kernhem. Daarmee is elke investering in uw eigen bedrijfspromotie tegelijkertijd een investering in de opbouw en bloei van de wijk Kernhem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Barten (06-18371032)