Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Bedrijven en ZZP-ers


Bedrijven en ZZP-ers die gevestigd zijn in Kernhem of een binding hebben met Kernhem kunnen onderdeel worden van het wijkplatform KENHEM. Wij bieden via diverse pakketten de volgende mogelijkheden aan om uw bedrijf te presenteren op ons platform. 

Basis

Vermelding van uw bedrijfsprofiel op KENHEM. Uw contactgegevens en logo zijn zichtbaar, u kunt vertellen wat uw bedrijf doet, foto's plaatsen en doorlinken naar uw eigen website.

Voorbeeld van  De Vallei Groen

Compleet

Het pakket Compleet bevat alle functionaliteiten van Basis. Daarnaast kunt u als het ware uw eigen website maken binnen het platform. U kunt bijvoorbeeld meerdere pagina's met eigen kopfoto's toevoegen, een menustructuur aanbrengen, uw openingstijden vermelden, u kunt uw producten en diensten onder de aandacht brengen, items aan de agenda toevoegen en u kunt acties en aanbiedingen maken voor de bezoekers van KenHem Online.

Daarnaast wordt uw banner op de voorpagina geplaatst (jpeg formaat, max 230 x 126 pixels).

Hier volgt binnenkort een voorbeeld

Premium

Uw bedrijfsnaam op één van onze elektrische auto's, en daarnaast alle functionaliteit binnen het platform krijgen die het Compleet-pakket aanbied. Ons meest uitgebreide pakket biedt u een ruime mogelijkheid om de wijk en de regio kennis te laten maken met uw bedrijf, producten en/of diensten. Onze auto's staan op strategische locaties in de wijk (Parkweide en basisscholengemeenschap De Vuursteen en Kleine Prins), daarnaast rijden ze vanwege ons deelconcept rond in de regio Ede en daarbuiten. 

Hier volgt binnenkort een voorbeeld

Kosten

*De kosten worden afgestemd op het bereik van uw bedrijfsprofiel door middel van het aantal inschrijvingen van wijkbewoners op dit platform. Onderstaande bedragen zijn actueel, en gelden voor de contractduur waar u voor kiest (6 of 12 maanden).

Kosten per maandStandaard  Compleet  Premium  
Bedrijf/ZZP€ 0,-€15,-€100,-
   

Maatwerk

Wij kunnen de opmaak, teksten en foto's van uw bedrijfsprofiel verzorgen: prijs op aanvraag.

Wat doet KenHem Community met deze inkomsten?

Met deze inkomsten worden de kosten van ons platform bekostigd. Daarnaast worden inkomsten volledig geïnvesteerd binnen de wijkprogramma's die wij ontwikkeld hebben voor Kernhem. Daarmee is elke investering in uw eigen bedrijfspromotie tegelijkertijd een investering in de opbouw en bloei van de wijk Kernhem.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Visser