Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

3 juni bijeenkomst Kernhem energieneutraal

In Kernhem zijn we al heel duurzaam, met geisoleerde huizen en een warmtenet. Toch moet er nog wel een en ander gebeuren voordat Kernhem helemaal energieneutraal is. Als wijkcommunity willen we alvast gaan nadenken over die energieneutrale wijk.  We willen zorgen dat de CO2 uitstoot omlaag gaat en zelf geld besparen. Als we met z'n allen actie ondernemen, kunnen we de eerste energieneutrale wijk van Ede of de regio worden. Doe je mee? We gaan voor Kernhem energieneutraal in 2030!

Wil je meer zonnepanelen in de wijk, misschien wel een windmolen of een energiecooperatie, lokaal voedsel of bij-vriendelijke aanplant, alle duurzame ideeen zijn welkom. Vind je het leuk om mee te doen, mee te denken, of mee te werken aan een duurzaam en energieneutraal Kernhem? Dan ben je van harte welkom om mee te praten op 3 juni om 19.30 uur in het Kernhuis. 

We willen graag met elkaar bespreken waar behoefte aan is in de wijk, en wat mensen leuk vinden om te zien gebeuren in de wijk. 

Vind je het leuk om mee te doen of mee te denken? Dan zou het leuk zijn als je op 3 juni mee komt praten in het Kernhuis. We beginnen om 19.30 uur. Als je al weet dat je komt, geef het dan even door? Via of 0654793697. Van te voren aanmelden graag, maar hoeft niet.

| 0654793697