Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Grada Lentink
8 april 2019

Adverteerder gezocht Wijkkrant

Adverteren in de wijkkrant, iets voor u? 

Wilt u uw boodschap bezorgen bij 1890 unieke adressen in  Ede de wijk Kernhem? Dat kan met een advertentie in de wijkkrant!


Wijkcomite Kernhem gaat de wijkkrant “De Vleermuis” opnieuw uitbrengen. De wijkkrant is een aanvullende informatieve krant voor wijkbewoners, met allerlei artikelen die betrekking hebben op activiteiten, nieuws en ontwikkelingen in de wijk Kernhem. De krant verschijnt 2 keer per jaar en geheel in kleur gedrukt op A4 formaat.

 Om een zo groot mogelijke attentiewaarde te krijgen, laten we de wijkkrant individueel bezorgen. Dat wil zeggen: de wijkkrant wordt NIET samen met andere folders bezorgd, maar komt alleen op de deurmat’. 

 

Wilt u meer weten, of wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van een advertentie? Neem dan contact op met het wijkcomite via pb of wijkcomitekernhem@gmail.com.