Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Afscheidsfeest Carolien

Het is een goed teken als afscheid nemen pijn doet. Want dat deed het afgelopen woensdag. Na twee prachtige jaren intensief samenwerken namen we afscheid van onze zeer gewaardeerde teamlid Carolien. We keken terug op de hoogtepunten die we samen hebben beleefd (denk aan ons bezoek aan het paleis en het gesprek met Maxima, en diverse prachtige projecten en relaties die daaruit zijn ontstaan). Maar ook dieptepunten waren momenten waarin we juist op elkaar aangewezen waren, en je elkaar als team enorm kunt gaan waarderen.

In de afgelopen jaren heeft Carolien een aantal projecten doorontwikkeld tot belangrijke pijlers van de community. Denk aan de Buddytrajecten, de Kernhem-Doet-Dag, de grote Events, de Ontmoetingsplekken zoals buurtmaaltijden en de Themasessies over een diversiteit aan thema's. Carolien heeft laten zien dat ze een groot hart heeft voor mensen, zichzelf graag uitdaagt op bestuurlijk vlak, maar vooral ook houdt van veel gezelligheid.

@Carolien: veel succes bij de volgende stappen die je gaat zetten. En mocht je nog een community zoeken om aan mee te bouwen; bij ons ben je altijd welkom!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.