Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Herenboeren Ede
8 oktober 2018

Al 91 leden! Wie volgen?

We naderen de mijlpaal van 100 huishoudens die meedoen om een lokale gemengde boerderij te realiseren! Op zondag 21 oktober verzorgt stichting Herenboeren Ede de invulling van het thema van de brunchmeeting van Kenhem Community. Maak rond een gezellige brunch kennis met ons initiatief, of stel de vragen die je nog hebt! Bekijk voor meer informatie https://kenhem.com/activiteit/187822

Het Herenboeren-initiatief in een notendop: met 150-200 huishoudens mede-eigenaar en klant worden van een lokale boerderij, waar natuur, gezondheid en welzijn centraal staan, zonder financieel winstoogmerk. Een professionele boer in loondienst voert de werkzaamheden uit en de deelnemende huishoudens delen wekelijks in de opbrengst van groente, fruit, eieren en vlees. De basis wordt gevormd door een gezonde bodem met veel variatie en gezonde dieren die volop ruimte hebben voor hun natuurlijke gedrag.

Wil je meer weten over wat een gezonde bodem betekent en waar die uit bestaat? Bekijk dan eens de korte informatieve lezing 'Alle kleine beestjes helpen' van Marc Siepman via https://kenhem.com/buurtfilmpje/id=2003!