Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

KenHem Searchit
21 november 2018

Alpha informatie avond - ontmoet wijkgenoten met dezelfde vragen

Zou er een God bestaan? En als Hij bestaat, wat betekent dat voor mij? Als God bestaat en Hij is almachtig, waarom is er dan zoveel lijden in de wereld? Wie was Jezus? Hoe betrouwbaar is de bijbel? En wat is bidden eigenlijk? Waarom zijn er zoveel verschillende kerken? 

Herken je deze vragen? En zou je hierover door willen praten? Of ken je iemand die deze vragen heeft en wil je samen in gesprek? Kom dan naar de Alpha informatie avond. Daar kan je andere wijkgenoten ontmoeten die dezelfde vragen hebben. Na deze avond beslis je of je de 10 weken daarna mee gaat op deze vragen-reis. Vrijblijvend, je kan op elk moment stoppen.

We starten om 18.30 uur met een heerlijke (gratis) maaltijd. Uiterlijk 21.30 uur ronden we de avond af. Meld je even aan bij kees@kenhem.com, dan weten wij hoeveel eten wij klaar moeten maken. 

Kijk ook in de agenda van kenhem.com.