Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

BIJBAAN BIJ KRUIDVAT

Wat extra geld bijverdienen? Nooit weg, toch? En dan ook nog eens in een afwisselende bijbaan, waar jij met jouw inzet het verschil maakt. Waar je volop samenwerkt in een gezellig team. En waarbij je trots mag zijn op jezelf, elke werkdag weer. Maakt dit je enthousiast? Kom dan werken bij Kruidvat!

 Kruidvat houdt van aanpakkers die leergierig zijn en die samen met collega’s hun winkel tot een succes willen maken. Ben je beschikbaar in de avonduren, weekenden of vakanties en voor een flexibel aantal uren per week? Dan hebben we altijd wel een plek voor je bij een Kruidvatwinkel bij jou in de buurt. Relevante ervaring is mooi meegenomen, maar niet per se noodzakelijk. Voor ons telt vooral jouw inzet, leergierigheid en teamspirit.

Onze bijbanen

Vanaf 3 uur in de week kun je bij ons aan de slag als Vulploeg- of Verkoopmedewerker. En ben je in de zomer voor tenminste 6 weken beschikbaar? Kom dan bij ons werken als Vakantiekracht. Voor alle bijbanen geldt wel dat je minimaal 15 jaar oud moet zijn.

 Bij Kruidvat draai je volledig mee, zorg jij ervoor dat de winkel er tiptop uitziet en help je klanten. En wil je verder groeien? Kruidvat heeft altijd plek voor jouw ambities en helpt je graag met het behalen van je diploma’s. Bijvoorbeeld voor de functie van Verkoopmedewerker. Wie weet maak jij van je bijbaan je loopbaan!

Wat we jou bieden

Voor harde werkers met teamspirit hebben wij natuurlijk een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden!

Interesse? neem contact op via  of bel naar 0650489266

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.