KenHem.com

Inloggen of inschrijven

De eerste zonnepanelen zijn al verkocht!

  • 173 weergaven

Met de burenbijeenkomst op 16 oktober is de tweede collectieve inkoop zonnepanelen in Kernhem van start gegaan! Er zijn al flink wat afspraken gemaakt met de geselecteerde leverancier (Alles op Groen) en de eerste zonnepanelen zijn inmiddels verkocht. Meedoen kan nog!

Burenaanbod
Het aanbod bestaat ook deze keer uit kwalitatief goede zonnepanelen met micro-omvormers. De burenkorting is 10%, als meer dan 25 buren meedoen wordt de korting verhoogd met nog eens 5% extra! Dat is dus de moeite waard.

Kernhem energieneutraal
Zonnepanelen plaatsen betekent niet alleen geld verdienen maar ook zorgen voor een beter milieu. Meer duurzame energie opwekken is een belangrijke stap naar Kernhem energieneutraal in 2030.

Interesse
Heb je interesse in het burenaanbod? Als je een mailtje stuurt naar zorgen wij dat de leverancier contact met je opneemt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Meedoen kan nog tot 1 december, dus wacht niet te lang! 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.