KenHem.com

Inloggen of inschrijven

Een groene wijk

Kernhem is al best groen, en dat is goed want een groene leefomgeving zorgt voor een betere luchtkwaliteit, geeft verkoeling in de zomer en zorgt voor een beter leefgebied van vogels en andere insecten. Maar ook in Kernhem zien we de gevolgen van klimaatverandering. Regenbuien zorgen soms voor veel water op straat en in de tuin. 

Door met elkaar samen te werken zorgen we ervoor dat onze omgeving leefbaar blijft. Groots is niet altijd nodig, alle kleine beetjes helpen. Je kunt bijvoorbeeld je tuin of je buurt vergroenen en aantrekkelijker maken voor vogels en insecten! Of je kunt regenwater opvangen en hergebruiken. Als we dat samen doen is dat nog leuk ook! 

Wil jij helpen om Kernhem groener te maken, en vriendelijker voor vogels en insecten? Stuur dan een mailtje naar moc.mehnek@tineerg. Dan gaan we samen kijken hoe we Kernhem nog groener kunnen maken! Voor meer informatie zie https://www.vn.nl/het-helpt-als-je-jouw-tuin-vergroent/

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.