Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Een Wijkwindmolen, kan dat echt?

Met een enthousiaste groep wijkbewoners waren we gisteren aanwezig in wijkcentrum Het Kernhuis voor de tweede duurzaamheidsmeeting. We hebben een start gemaakt met twee mooie projecten voor de wijk. Een Wijkwindmolen en het project Wijkie. Twee projecten die gaan bijdragen aan een energieneutraal Kernhem. 

Windmolen voor Kernhem
Een windmolen voor Kernhem, daar hebben we het gisteren met een mooie groep wijkbewoners over gehad. Is het echt haalbaar? Willen we dit echt? Wat moeten we daar allemaal voor doen? Levert het ons echt zo veel op? Allemaal mooie vragen waar we de komende tijd antwoorden voor gaan zoeken. Eén ding is zeker, de eerste stap is gezet.

Wijkie 
Met het initiatief Wijkie zijn we een pilot gestart die ons als wijkbewoners gaat helpen om onze opgewekte stroom efficiënter te gebruiken. Luuk, de oprichter van Wijkie heeft ons gisteren tijdens de meeting uitgelegd hoe het gaat werken. De komende maanden starten tien wijkbewoners met de pilot. Het onderstaande filmpje geeft meer uitleg over Wijkie.

Wil je meer informatie of meedoen of meehelpen met de duurzaamheidsprojecten in Kernhem? Laat het ons weten door te mailen naar

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.