KenHem.com

Inloggen of inschrijven

Feestelijke wijkbarbecue

Hoe ziet een wijkbarbecue met 75 wijkbewoners eruit? Afgelopen zondag was je er misschien wel getuige van. En anders laten we je via deze weg graag een beetje meegenieten. 

Een vrolijke, gezellige en smaakvolle boel was het. Er was zelfs muzikale omlijsting van onze eigen wijkband. Naast vlees, stokbrood, salades, en ander meegebracht eten, waren er voor de kinderen versgebakken poffertjes. Ook was er schmink en natuurlijk werd er lekker gevoetbald, getafeltennist en geskeelerd op het schoolplein. We hebben kort teruggeblikt op het afgelopen Kenhem seizoen. Deze barbecue was een prachtige afsluiter waar jong en oud van hebben genoten. 

De meeste wijkactiviteiten liggen de komende zomerweken even stil, maar in september zijn we er gewoon weer. Bent u / ben jij er dan ook bij? Een mooie zomer(vakantie) toegewenst iedereen!

Volg ook onze Facebook-pagina voor de meest actuele informatie rond projecten en events. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.