KenHem.com

Inloggen of inschrijven

Gebiedsmanager: wat doet die eigenlijk?

Gebiedsmanager: wat doet die eigenlijk? 

Vanuit de gemeente stuurt gebiedsmanager Rafza het wijkteam Veldhuizen-Kernhem aan. Maar wat doet nu eigenlijk een gebiedsmanager? 

Rafza: “Mijn werk is heel divers. Ik ben veel in de wijk. Dan heb ik contact met de verschillende wijkwerkers, de wijkagenten en toezichthouders en de wijkbeheerder. Daarnaast heb ik veel contact met bewoners, vrijwilligers en mensen die een initiatief willen starten. Door die contacten hoor ik veel van wat er in de wijk goed gaat en beter kan. Dat nemen we mee in de plannen voor de wijk”

Denktank Veldhuizen-Kernhem

‘Uit de vele contacten bleek dat er behoefte is om elkaar vaker en gestructureerder te zien. Daarom zijn we dit jaar gestart met de Denktank Veldhuizen-Kernhem. Ieder kwartaal is er een bijeenkomst. Daarin praten bewoners en wijkwerkers met elkaar over de wijk.”

Denk ook mee

Wilt u ook meepraten over een prettige en schone buurt? Over jongeren, ouderen en ontmoetingen in de wijk? Stuur een e-mail naar . Dan ontvangt u een uitnodiging voor de volgende Denktank-bijeenkomst in oktober van dit jaar.

Heeft u vragen? Mail dan naar de gebiedsmanager Rafza Hussainali, .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.