Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

René Visser
31 mei 2018

Op naar het paleis!

BIJNA! 

 

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Op 6 juni mogen we ons in onze mooiste outfits melden op paleis Noordeinde. Als genomineerden voor de Appeltjes van Oranje zijn we - samen met de andere 11 initiatieven die de eindronde haalden - uitgenodigd om samen met koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix de films van onze initiatieven te bekijken. En de uitreiking van de drie Appeltjes aan de winnaars mee te maken.

Voor de hele community een bijzondere aangelegenheid, maar zeker ook voor het leiderschapsteam een prachtig cadeau en een uniek teamuitje. We gaan er enorm van genieten!

Voor de liefhebbers: de uitreiking van de Appeltjes zal live te volgen zijn. Dat gebeurt in samenwerking met SBS Hart van Nederland. Via hun Facebookpagina en hun website kunnen al geïnteresseerden meekijken van 11.00 tot 12.00 uur.


Deel dit bericht!

Reacties

Liesbeth van den Berge
1 juni 2018

Succes! Het appeltje was jullie gegund voor al het moois wat in Kernhem gebeurt!