Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

KenHem Youth
21 november 2018

Sport sport & nog is....? Ontmoeting!

Locatie, basisschool De Vuursteen & sporthal Kernhem.
Zondag 18 november. 

1045, in de vuursteen wordt genoten van een lekkere brunch. Sjonnie Maasdam van Sportservice neemt ons mee in de rol van Sportservice in de wijk & de mogelijkheden op het gebied van ondersteuning en uitlenen sportmaterialen. 

1115, een mooi en divers parcours met spellen is op het schoolplein uitgezet. Een uur lang worden er allerlei toffe spellen gedaan. Heerlijk, een goed begin van de dag. In de Vuursteen drinken mensen nog lekker even een kopje koffie.


1245, de zon schijnt en de deuren van de sporthal in Kernhem staan open! Laten we is eens een kijkje nemen. 

Als we de zaal inlopen zien we ouders & kinderen! Meer dan 20 kinderen zijn lekker aan het voetballen, elk team heeft een toffe leider en langs de kant zitten ouders met elkaar te kletsen (en wel opletten ouders anders krijg je de bal tegen je aan)!

 

1320, de tieners verzamelen in de kleedkamer, in 3 teams wordt er tegen elkaar gespeeld. Een uur later loopt iedereen voldaan de sporthal uit. Lekker kunnen voetballen, spellen gedaan, plezier gehad, kinderen & tieners die hun klasgenootjes, vrienden spreken en als rode draad ontmoeting!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen!

1030: brunchmeetings (om de week)
1230: leeftijd 8-12 jaar.
1330: leeftijd 12-16 jaar.
1900: leeftijd 16-20 jaar (om de week)

Gratis toegang, voor & door de wijk. Meer info? niels@kenhem.com  

Deel dit bericht!

Reacties

Rene Hendriksen
21 november 2018

mooi verslag, was erg gezellig en sportief!