Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Tijdelijke mantelzorgondersteuning - draag jij een steentje bij?

Moeder van het gezin is al jaren mantelzorger voor dochter en haar man. Dochter is o.a. zwaar autistisch, moeder is de spil tussen hulp en zorgverleners en dochter. Andere dochters springen ook veel bij. Vader is ernstig ziek. Man ligt veel op bed en heeft ook problemen met zijn hart en longen. Moeder is zelf enorm overbelast en heeft allerlei lichamelijke klachten en veel pijn. 

Mantelzorgondersteuning voor huishoudelijke hulp heeft ze al een jaar gehad, maar deze is verlopen. Er ligt nu een aanvraag bij de gemeente, voor permanente huishoudelijke ondersteuning deze komen pas op 3 juli voor een keukentafelgesprek. Tot die tijd en mogelijk enkele weken daarna wordt er tijdelijke huishoudelijke ondersteuning gevraagd. 

Het gezin heeft er een kleine vergoeding van 10 euro per keer (1,5 u) voor over. Ze vinden het fijn om een keer in de week ondersteuning te krijgen. Kun jij of iemand die je kent tijdelijk hier in dit gezin ondersteunen? Laat het mij dan weten. Delen graag. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.