Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Tesselschade-Arbeid Adelt afd. Ede en Omstreken
8 april 2019

Voorjaarsverkoop Tesselschade

Donderdag 11 april a.s. houdt Tesselschade een voorjaarsverkoop in Restaurant Buitenzorg voor het Betsy Perk Opleidingen fonds, een fonds voor vrouwen om hun te helpen in hun streven naar economische zelfstandigheid. Tijdens deze verkoop is er en ruim aanbod van eigentijdse artikelen en een exclusieve collectie voor baby en kleuter. Artikelen die men niet zomaar in de winkel tegen komt. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede aan de doelstellingen van de vereniging.


Belangstellenden zijn op 11 april tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens deze voorjaarsverkoop in Restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 te Ede. De afdeling Ede en Omstreken van Tesselschade-Arbeid Adelt is al 112 jaar actief in deze regio. Hiermede is TAA èèn van de oudste verenigingen van Ede en omgeving.