Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

KenHem Sharit
20 december 2018

Zonder Flow geen deelauto

Het deelauto-project in Kernhem bestaat een jaar, en wat ons betreft was dit een geslaagd jaar. Er zijn steeds meer gebruikers van de deelauto, en de volgende auto staat al bijna klaar. Dit was echter niet tot stand gekomen zonder de enorm waardevolle bijdrage en ondersteuning van Flowmotive. Dit is nog niet alles, want ze gaan ook komend seizoen weer sponsoren. Bij deze onze dank aan Flow! 

Meer over Flowmotive? 

WHY
Omdat we willen werken aan een duurzame, eerlijke, hoopvolle wereld. Nederland kent verschillende organisaties die alles op alles zetten om thema’s als gerechtigheid, duurzaamheid en armoede aan te pakken. Deze organisaties willen we krachtiger maken.

HOW
Wij zetten onze talenten op het gebied van fieldmarketing in en trainen jonge professionals op marketing- en salesvaardigheden. Met een enthousiast team van wervers ondernemen we actie.

WHAT
Wij gaan als ambassadeurs de straat op om ons geluid te laten horen en mensen zowel mentaal als financieel te verbinden aan organisaties. Maar ook organisaties die met vrijwilligers het wervingsbeleid vormgeven, helpen we door het geven van training en advies.

Voor meer informatie betreffende onze werkzaamheden kunt u bellen en/of mailen naar 0642715383 | (website)