Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Zonnepanelen? Doe mee met ons burenaanbod!

Collectieve inkoopacties zijn altijd mooi meegenomen. Ze ontzorgen en zorgen vaak voor een mooie aanbieding. Dit is dus ook voor jou een mooi moment om na te denken over de aanschaf van zonnepanelen. 

Interesse?
Heb je interesse of juist veel vragen, dan kan je woensdagavond 16 oktober alvast vrijhouden voor de informatieavond. De avond zal plaatsvinden om 19.30 in Buurtcentrum Het Kernhuis. Hier krijg je alle nodige informatie vanuit de gemeente, adviseurs en vanuit de leverancier. Er is ook voldoende ruimte om je vragen te stellen.

Ongeveer een half jaar geleden organiseerden we vanuit Greenit de eerste collectieve inkoopactie voor de aanschaf van zonnepanelen. De actie was en is speciaal opgezet met en voor Kernhemmers. Door het grote succes van de eerste actie, gaan starten met een tweede ronde. In de komende weken gaan we samen met Buurkracht (ondersteunende partij) en zo veel mogelijk wijkbewoners aan de slag om ook deze keer tot een succes te maken. 

Ik kan en wil wel meehelpen
Uiteraard kan dit alleen een succes worden als we het samen doen. Wil je meewerken met deze actie, mail dan even naar .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.