Kenhem.com

Inloggen of inschrijven

Zonnepanelen inkoopactie wegens succes herhaald!

Als wijkcommunity willen we toewerken naar een energieneutrale wijk in 2030. Dat betekent zo veel mogelijk energie besparen en de energie die toch nog nodig blijft duurzaam opwekken. Om dat laatste een beetje makkelijker te maken willen we als bewoners de succesvolle collectieve inkoopactie van afgelopen januari nog een keertje aanbieden.  

Burenaanbod

In januari 2019 hebben Anton, Hanjo en Greetje 4 leveranciers vergeleken en de beste uitgekozen. Dat was een selectie op basis van prijs, kwaliteit en service. De bewoners hebben toen met ondersteuning van een onafhankelijke energieadviseur gekozen voor Alles op Groen. 27 huishoudens deden toen mee en er waren alleen maar tevreden reacties. Daarom bieden we nu dit aanbod nog een keer aan voor iedereen in Kernhem die graag duurzame energie wil opwekken. Op de burenbijeenkomst op 16 oktober 2019 heeft Wilco van der Kaaij van Alles op Groen een mooi aanbod gedaan.

Aanbieding Alles op Groen
Alle deelnemers aan deze inkoopactie krijgen 10% korting en als meer dan 25 huishoudens meedoen, krijgt iedereen nog eens 5 % extra korting. Het zijn kwalitatief goede panelen met een hoge opbrengst en Alles op Groen levert goede service en garantie. Wil je meer informatie? Mail naar .

Energie besparen

Natuurlijk willen we op weg naar de energieneutrale wijk ook energie besparen. Joost Straat inspireerde ons met zijn verhaal over zijn huis dat zelfs helemaal energieneutraal is. Het huis heeft helemaal geen verwarming nodig en voorziet in alle energie (inclusief electrische auto) met 21 zonnepanelen. Zo kan het natuurlijk ook! Voor meer tips over energie besparen zie de site www.milieucentraal.nl. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.