KenHem.com

Inloggen of inschrijven

Zonnepanelen met burenkorting? Doe met ons mee!

Anton, Greetje en Hanjo hebben samen met Wijkcommunity Kenhem hun buurkracht gebruikt om een aantrekkelijk zonnepanelen aanbod voor de buurt te regelen. Hoe meer bewoners meedoen hoe meer inkoopvoordeel iedereen krijgt.

Zonnepanelen met burenvoordeel

Zonnepanelen zijn populair, niet zo gek. Ze zijn betaalbaar en er is genoeg zonlicht in ons land. Je energierekening daalt plus je draagt bij aan het milieu. Als we het samen regelen is het voor jou makkelijker en voor iedereen voordeliger omdat het inkoopvoordeel oplevert.

Tweede kans!

Om tot een goed aanbod te komen hebben we, samen met een onafhankelijk adviseur, in januari offertes van leveranciers uit de regio vergeleken op basis van prijs, kwaliteit en service. Alles op Groen kwam als beste uit de bus. 27 huishoudens deden in januari mee met de inkoopactie. Vanwege alle enthousiaste reacties geven we iedereen in Kernhem nog een keer de kans om in te schrijven op het burenaanbod!

Burenkorting tweede ronde

Bij Alles op Groen krijgen we ook deze keer weer een mooie burenkorting. Als meer dan 25 huishoudens meedoen, wordt de korting nog eens verhoogd! Een prachtig aanbod dus.

Bijeenkomst

Meer weten? Het aanbod wordt gepresenteerd en toegelicht op een burenbijeenkomst op 16 oktober, 19.30 uur in het Kernhuis. We starten om 19.30 uur. Interesse in het aanbod? Mail ons op .

Blijf op de hoogte van het aanbod via www.kenhem.co/greenit, of de Facebookpagina @KenhemCommunity. Je kunt ons bereiken via .


Energieke groet van het buurtteam!

Greetje, Echobos, 0625218042

Anton, Balgzand, 0628566640

Hanjo, Laan van Kernhem

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.